Promotii | Promoții Rabla | Noul X-TRAIL EPOWER

Noul X-TRAIL EPOWER

43240 € TVA inclus *

Prin Programul Rabla

RATĂ CREDIT DE LA 266€/LUNĂ (TVA INCLUS)**

**5 ani fără griji: garanție, revizii incluse, asistență rutieră cu vehicul înlocuire şi dobândă fixă

ECHIPAMENTE STANDARD

 • Sistem de propulsie ePOWER 201CP 
 • Faruri automate cu LED
 • Cheie inteligentă cu senzor de mișcare
 • Aer condițional automat cu reglare pe trei zone
 • Sistem NissanConnect cu ecran 12,3” touchscreen 
 • Compatibilitate cu NissanConnect Services
 • Compatibilitate Apple Carplay și Android Auto 
 • Around View Monitor pentru vizibilitate 360° 
 • Scaune față și banchetă spate încălzite
 • Volan și parbriz încălzite 
 • Plafon panoramic cu trapă electrică 
 • Sistem de asistență la conducere ProPILOT
 • Mod de conducere cu o pedală "ePedal Step"
Programare Test Drive
Cere o ofertă
Nissan Noul X-TRAIL EPOWER

*Ofertă de finanțare destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 martie 2023, prin Nissan Financial Services, denumirea comercială sub care operează RCI Leasing România IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Nissan Noul X-Trail ePower 201CP 2WD N-Connecta Plus std 5locuri, în valoare de 221.270 lei, cu 50% avans (110.635 lei), 1.334 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8,9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 110.635 lei valoarea totală finanțată, 10.11% DAE, durata 60 luni, 93.855 lei valoare reziduală, valoare servicii 13.054 lei, 174.362 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Nissan Care valabil 24 luni sau 150.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 150.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon.

Nissan Noul X-Trail ePower 201CP 2WD N-Connecta Plus în valoare 43.240 Euro cu TVA, preț obținut prin scăderea din prețul standard de 46.440 Euro cu TVA a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor în valoare maximă totală de 3.200 Euro (calculată la cursul 1 euro/5 lei). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt  precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanțare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.

**Ofertă în limita stocului disponibil, livrare într-un termen maximal de 90 de zile, fără valoare contractuală. Detalii în rețeaua de agenți Nissan și pe www.nissan.ro

Toate promoțiile

Nissan Qashqai N-Connecta 156CP29590 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Nissan Leaf P.J.20420 €

fără TVA *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Nissan Juke21140 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Nissan Juke P.J.17675 €

fără TVA *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Noul X-TRAIL EPOWER P.J.36336 €

fără TVA *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Nissan Qashqai N-Connecta P.J.24866 €

fărăr TVA *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii

Nissan Leaf24300 €

TVA inclus *

Ofertă supusă unor condiţii.
detalii
 
promotii.php8