modele | NOUL X-TRAIL EPOWER

NOUL X-TRAIL EPOWER

Pentru mai multe aventuri în familie

DE LA

36040 €

TVA inclus *

e-POWER. Experiență electrificată unică, fără conectare la priză

Nissan e-POWER reprezintă o tehnologie electrică unică, ce include un motor pe benzină cu un consum redus de carburant, care încarcă o baterie. Rezultatul este o conducere cu răspuns prompt și un nivel mai redus de zgomot, fără a fi nevoie de conectarea autovehiculului la o sursă electrică sau de reîncărcare. Este disponibilă și ca e-4ORCE AWD, oferindu-ți și mai multă putere și o manevrare mai stabilă. Ambele tehnologii îți permit o experiență de condus asemănătoare celei oferite de un vehicul electric, doar că fără cutia de viteze. Tehnologiile unice cu care este prevăzut Nissan X-Trail oferă o performanță mult mai ridicată în comparație cu un autovehicul hibrid standard.

Designul și aventura merg mână în mână

Se face imediat remarcat datorită farurilor LED elegante și impunătoarelor guri pentru fluxul de aer din partea frontală. Nissan X-Trail are un aspect la fel de avansat ca și tehnologia pe care se bazează. Aventuros. Captivant.

Autovehiculul electrificat cu 5 sau 7 locuri, cu spațiu pentru toți și toate

Cu locuri pentru până la 7 persoane vă luați la revedere de la certurile privind cel mai bun loc. Rămâiconectat utilizând porturile USB din față și spate și aranjezi cu ușurință zona de încărcare pentru a se potrivi aventurii tale, cu plăcile inovatoare pentru bagaje, ce oferă până la 16 configurații de depozitare.

Conectează-te cu ușurință la lumea din jur

Ecranul mare de înaltă rezoluție de 12.3' al noului X-Trail și aplicația NissanConnect Services te vor ajuta să te conectezi la listele de redare și la aplicațiile preferate, să stabilești destinația și multe altele.

 
produs.php5