modele | Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

The Ultimate Crossover

DE LA

28790 €

TVA inclus

O nouă generație. Un nou punct de referință în segment.

Încă o dată ca nimeni altul

Apreciat pentru design-ul său, Qashqai surprinde încă o dată cu o nouă abordare: linii îndrăznețe și proporții robuste, lumini LED inteligente și jante masive din aliaj de 20 inch. Varietatea de culori mai extinsă decât pentru orice alt SUV vă permite configurații unice, adaptate stilului personal

 

Practic poate fi și atractiv

Vă puteți instala confortabil în scaunul în piele Nappa (*) și activa opțiunea de masaj pentru scaunului șoferului și al pasagerului. Lăsați-vă captivat de afișajul digital personalizabil și de conectivitatea avansată . Priviți cât de spațios este interiorul!

 

Putere inteligentă pentru o lume în schimbare

Experimentați senzația inedită de conducere a noului Qashqai, care propune în gamă două noi grupuri motopropulsoare. Noul sistem cu tehnologie mild hybrid oferă o eficiență sporită. Iar noul Qashqai cu inovatorul e-POWER combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic. Rezultatele: accelerația instantanee, confort de neegalat în rulare și deplasare silențioasă specifică unui vehicul electric.

 

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility vă face să vă simțiți confortabil și conectatat, bucurându-vă de călătorie. Conduceți cu o mai mare încredere știind că aveți un asistent de încredere în momentele dificile.

 

CONECTEAZĂ-TE CU LUMEA DIN JURUL TĂU

Soluțiile inteligente de conectivitate permit ca lumea din jur să fie la distantă de un clic sau de o comandă vocală. Iar tehnologiile inteligente ale smartphone-ului și încărcarea wireless fac ca totul să fie și mai simplu.

 
produs.php5