modele | Nissan Juke

Nissan Juke

Începe propria revoluție cu 100% Nissan Juke

UN COUPÉ CU CARE DAI LOVITURA

Linii suple, lumini dramatice, accente incitante de design, jante din aliaj de 19" și un plafon panoramic distinctiv. Noul design Nissan JUKE este îndrăzneț și creează o aerodinamică elegantă care vă permite să tăiați aerul pentru a avea un consum eficient de combustibil și o plimbare liniștită.

 

INTEGRARE INTELIGENTĂ

MEREU CONECTAT CU LUMEA TA

Noul sistem de navigație integrat NissanConnect Nissan JUKE utilizează tehnologii de ultimă generație. În plus, aplicația NissanConnect îți permite să accesezi Serviciile NissanConnect, precum Apple CarPlay™, Google Home™ și chiar Wi-Fi pentru a te menține informat, pentru a te face să te simți bine și pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Integrarea inteligentă Nissan te ține sincronizat cu lumea din jurul tău.

 

ȘOFAT INTELIGENT

TEHNOLOGIE CARE CONFERĂ PUTERE

Mobilitatea inteligentă Nissan îți oferă un mod cu totul nou de a te deplasa. În noul Nissan JUKE, vei conduce cu mai multă încredere și vei fi mai conectat cu lumea din jurul tău.

 

ȘOFAT INTELIGENT

ACCELEREAZĂ-ȚI BĂTĂILE INIMII

Așază-te în scaunele primitoare tip sport, apucă volanul în formă de D și pregătește-te să te lași cuprins de fiori. Un motor turbocompresibil cu reacție alimentează sistemul prin intermediul unui
sistem de transmisie rapidă. O suspensie precisă și agilă profită din plin
de un șasiu puternic, rigid. O plimbare la fel de încrezătoare pe cât este de încântătoare.

 
produs.php5