modele | Nissan Ariya

Nissan Ariya

Viitorul prinde contur

DE LA

55900 €

TVA inclus *

Noul crossover electric Nissan Ariya reprezintă cea mai pură expresie a mobilității inteligente Nissan. O manifestare inedită de putere de la interior către exterior. Tu. Eu. Noi toți. Mergem mai departe, cu mai multă experiență, precizie și stil.

Design desprins din viitor

ARIYA este expresia uimitoare a noii viziuni Nissan. Spatele este marcat de linia fermă ce înlocuiește contururile sinuoase. Benzile LED luminează în noapte și sunt camuflate discret pe timpul zilei. Tușa finală? Noul badge Nissan iluminat care veghează călătoria.

Mai mult decât un interior, un living room

Bine ai venit! Nissan ARIYA este primitor și luminos, astfel încât să te simți comod și în siguranță. Dacă vrei extra spațiu de câțiva centimetri, glisează înapoi consola centrală. Pardoseala plată adaugă senzația de libertate, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută.

Experimentează un nou mod de mișcare

Petrece o zi cu Nissan ARIYA. Vezi cum se comportă mașina în diferite situații.

Senzații neașteptate

Datorită celor două motoare, versiunea e-4ORCE cu tracțiune integrală pornește instantaneu, livrând o putere de până la 100% roților din față sau din spate. Putere ce îmbunătățește toate performanțele - tracțiunea în orice condiții climatice, confortul și stabilitatea în viraje, în timp ce e-Pedal face totul mai distractiv.

Conducere asistată

Urmează-ți drumul

Simte-te confortabil. Tehnologiile de asistență la condus oferă niveluri diferite de control. Trafic aglomerat? Primește o mână de ajutor. Spații strânse? Lasă-ți noul crossover Nissan ARIYA să preia controlul.*

1/3PROPILOT**

Mai puțin stres la volan. ProPILOT cu Navi-link te ajută să conduci relaxat în trafic aglomerat "stop-and-go" și să rămâi centrat pe banda de mers.*

2/3PARCARE PROPILOT**

Apasă butonul de parcare ProPILOT**, așază-te comod in scaun, ridică mâinile de pe volan căt timp ARIYA efectuează manevrele de parcare.

3/3HEAD-UP DISPLAY

Păstrează informațiile importante în aria vizuală cum ar fi: viteza vehiculului, informațiile de navigare și setările PROPILOT**.

Privește înainte

Explorează liber. Cu o autonomie de până la 533 km, nimic nu te reține. Poți alege între versiunile cu baterie de 63 kWh și 87 kWh, cu tracțiunea 4x2 sau integrală pentru a avea autonomia pe care o dorești. Te grăbești? Încărcarea rapidă oferă până la 350 km în 30 de minute.

 
produs.php5